Followers

Wednesday, August 12, 2009

Tenet Cam.....

Huh..internet arini macam sucks...oppsss..terlepas lak...sowii...dari pagi aku try o9..tapi kejap2 dc..kejap2 dc.hangin btolla aku...bukak fesbuk takleh..frenster lembbbsss..blog macam ampesss...gerammmmmmmmmm!!!pagi ni plak..dah la tenet tu wat hal..tetibe bos lak bagi aku keje tambahan ..suh aku train budak2 baru masuk...budak2 baru yg masuk utk jawatan Pembantu Tadbir Kontrak..dorang tu ade 3 org..so..aku yg tgh xde projek ni telah di suruh utk guide & train dorang ttg keje2 dalam unit aku..wah..rase cam bagus sgt dah..huhuhu..so..disebabkan arini aku byk kali kene tinggalkan table aku ni..x dapat la aku nak membebel kat sini sgt utk arini..nanti aku nak bagi keje byk2 kat dorang.. smpi dorang rase dah tak perlukan aku utk guide dorang lagik.. baru la aku datang sini balik..jahatkan aku..hehe. oke...till then...chioooowwww..

**internet arini cam siput yg terkena H1N1..lembabbbbbb ya 'amat..huhuhu

1 comment:

  1. uyooo.. ada budak baru ehh. heheheh.laki ka pompuan? hahah

    ReplyDelete