Followers

Tuesday, August 4, 2009

NARD bagi aku TAG!!

gambar sekadar hiasan..

Alamak..NArd dah TAG aku lorrr...aku dah agak..aku mesti tidak terkecuali punyer..huhuhu..neway thanx NArd

Tag 1. Nak tau sangat nama singkatan korang,umo dan dok mana....???ye laaa..kekadang keliru gak nih...klu dah tau...nak save,lpas ni mudah la nk ingat...he2...

**kalo ko nak tau sangat2 la kan..nama singkatan aku ni ade byk..tp yg digunekan sehingga kini ade satu jer..iaitu JUE..dari skolah rendah sampai skolah menengah..kt bandar..kat kampung..nama nie lah org panggil aku..so..ko pun panggil aku JUE je ..ok...

**umo aku..dah masuk 28thn..aku lahir n 22nd January 1981..mmg dah masuk 28 tahun pun kalo ikut bulan or ikut tahun...same je..(ade muke cam 28 thn tak???)

**skang aku duk kat kuarters kerajaan kat Apartment Taman Pancarona Presint 18B, Putrajaya..aku duk umah ni sejak bulan 10, tahun 2008..smpi bile?maybe smpi aku dah posting mane2 or maybe gak smpi pencen kot..hehehe


2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih???..biasa kol berapa??lama tak?

**yup..mmg ari2 aku bukak blog aku nie..aku bukak paling awal pun kul 9.30pg...tp kadang2 ikut angin aku jugak..aku nak bukak awal..so awal la..nak bukak lambat..jadik lambat la..sume2 tu ikut mood aku..lame tak lame..selama mane lappy aku ni ON la..mmg tak penah miss bukak blog kesayangan aku nie..

3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???

**bukak2 je blog..aku akan bace kat shoutbox spae yg dah tego2 aku tem aku offline..pastu aku tgk n3 terbaru yg kawan2 blogger aku publish..sblm aku bukak n jenguk blog2 kawan2 aku..aku akan publish satu n3 utk blog aku..as de opening la..nak bitau yg aku apdet..kecuali kalo idea aku tgh kering..


4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni...korang telah abaikan sesuatu....?

**yup..selalunye aku akan 'ter'abaikan panggilan telefon or sms..bukan abaikan terus..cume lambat reply n lambat jawab kol je..tu je..kalo bab keje..tak penah miss lagik..keje tetap keje..blog tetap blog...aku profesional ok..huhuhu

5. Macamana cara korang masak maggie ek

**aku kurenggg makan meggi..kalo darurat sgt2 pun..aku masak cam bese je lah..panaskan air dalam periuk smpi mendidih..pastu taruk la meggi n perisa die..pastu aku buh telo n sedikit bawang..cili aku tak buh sbb aku tak makan pedas...pastu tunggulah smpi meggi tu masak mengembang..camtu jelah..

6. hubby korang tau tak korang ada blog ni....penah tak hubby korang baca blog korang????

**ofkos la my hubby taw aku ade blog..die penah bace...tp bukan depan2 aku sbb aku tak bagi n tak ske die bace ape yg aku tulis ttg die..kutuk2 die ke.. depan2 aku..hahaha..(kalo ade terkutuk la..ala..kutuk2 manjer...)

Kpd Kengkawan ku sekalian yg telah aku pilih utk buat tag ni..sile2 la jawab ye...
tu pun klu korang sudi la....


::kak OMMY FIRUZ yg funny ::
:: Cik YANA yg ku syg::
:: Adik WANA yg nomey2::
:: Pn. ZURISS ..Hot Mama the making::
:: MAMA METH - REEN yg sweet...::

3 comments:

  1. utkmu danya..kakakmu ini pasti akan gigih menjawab tag tu..ehem..ehem..

    ReplyDelete