Followers

Tuesday, July 21, 2009

Meeting Part. 2


Catatan aku...mase meeting td..

Ha..ni sambung dari kisah aku n de grup of Unit Latihan punyer meeting...td meeting start dalam kul 2.45 ptg..tu pun selepas si Boss panggil..kalo tak panggil mmg sorang pun tak bergerak ke bilik meeting tue (sbb dalam ati masing2 mmg dh malas nak sambung meeting tu..huhu)...boss aku siap sound lg.."..hebat btol korang ni eykk..meeting pun nak kene berjemput ke??!!"...pelepapppp!!...macam ade tempoyak busuk melepap jatuh kat atas muke..kene sebijik kat muke sowang2.padan muke kitorang...hahaha..lemak berkrim sgt2....

lepas sume dah ready dalam bilik meeting..maka mesyuarat pun bermula..perbincangan petang nie mmg agak serius...n ade diantara ktorang yg terkena semburan ubat nyamuk...opppss..bukan..bukan..tp terkena bancuh dgn bahasa2 sinis dari boss aku..kecuali aku n beberapa org lagi yg setia n sentiasa SYMP..kununnyer lah..ahaksss...tu la..aku dah pesan byk kali..kalo boss cakap ape pun..jgn sesekali melawan..bukan nak kipas atau ekon, bodek or watever...juz showing our respect ..selebihnya ..juz takmo dgr boss bebel bukan2 jer...sape suh melawan..kan dah kene...rasa'in..!!

kat bawah ni ade la beberapa gambar yg aku smpt snap mase meeting petang td..x berani nak amik byk2 gambor..sbb mood boss tak bape nak oke...hehehe


si Fana n si Siti ni memang cenggini..pantang sua camera...dorang dah siap2 pose...hakhakhak


ni lak si Carlos Joseph...tgh kusyuk layan meehoon....ahaksss..


kembar tak seiras lain mak bapak Karam Singh Walia...Abdul Rashid Walia a.k.a Abdul Rashid Mokhtar...huhuhu..die nie kalo bagi bercakap..mmg no. 1....


tem nie die pakse aku suh aku amik gambar die lagi skali...sbb gambar yg kat atas td tak cantik...die kate..


kusyuk makan smbil dgr si Rashid membebel tah pape....

2 comments:

  1. amek ko tempoyak busuk. hahahhaa. eee.. ape yg die marahkna lg tu?

    hebat btul korg ni ehh..meeting pon nk berjemput.. klah kakakhakhaa... mulot gila bisa si Mojtahi tu eh. hahahaah

    saba je la senaaaah

    ReplyDelete
  2. Lapo lak bila nmpk meehun tu..

    ReplyDelete