Followers

Wednesday, July 29, 2009

Mayangsari ( Episod 1 )

aku sblm bertolak ke tempat kursus....


ni la hotel tempat aku menginap dan menjalankan kursus...shantekkk tak...??



pemandangan dari kolam renang..

ni jalan nak turun ke kolam renang..see my Amir..laju je kalo bab2 berendam dalam kolam nie...

ha..bile dah dapat berendam...dah tak reti2 nak naik atas dah...


Untuk entry aku yg pertama di Mayangsari..ni je yg smpat aku apdet...ade byk lagi sbnrnya...nanti aku apdet lagik....ok...n sile jgn tertanye2..kenapa suami aku ade di tempat aku berkursus nie...n jangan salah anggap lak atau terpikir yg aku nie sbnrnye tgh honeymoon or watever..okek..sbb sume tue tidak benar sama sekali..n fitnah semata-mata...

My hubby ade di situ sbb die yg hantar aku ke sana...n die stay satu malam temankan aku memandangkan aku tinggal single dalam apartment tue..kebetulan aku tak sihat on dat day...so..better die ade dgn aku la kan...takut la jadik ape2..sape tak sayang binik beb..tp die temankan aku cume utk satu malam saje...utk malam2 seterusnye..aku tinggal seorang diri.....thanx sgt2 to Akiss n Kak Amy..kerana sudi temankan aku malam terakhir kursus tue..korang lah kawan yg paling prihatin smasa aku berada disana..yang lain2 tu bukan tak prihatin..cumenyer...masing2 pun ade komitmen masing2...aku ni memahami..ahakss..so ni lah apdet utk kali nie..ade byk lagi ekceli..tp nak cite skali gus...tak syok lak...ade byk gambar yg aku nak share...tp nanti2 lah ekkk...bubbye...

3 comments:

  1. owh...ingat g honeymoon td..ahaks!

    ReplyDelete
  2. yaaa. sama - sama kasih. dan sama2 penakut. hahaha. best la, nnti nak g lagi!

    ReplyDelete