Followers

Thursday, April 1, 2010

Sangat Suka hati ..

Setelah seharian aku mencari dan mengoogle sana sini ..
namun aku tetap gagal mendapatkan yg ini ..
sana sini semuanya kehabisan stok ..
huh.. frust ler jugak .. :(

akhirnya, aku telah mengambil keputusan utk bertukar kepada yg ini ..comel gak kan model SC Click S208 nie ..
hurm.. kaler biru lagik ..i loike it.. huhuhu

harganye lebih mahal (sket je) dari SCR1 ..
tp disebabkan design die agak cute ..
so aku terberkenan la plak kat yg nie jugak ..
& telahpun membelinya bagi menggantikan SCR1
..
yeay .. petang nie nak g amik stroller nie & bag yg aku dah order smlm..
sgt2 tak sabar rasenya .. hikhikhik ..
so balik Ipoh minggu nie leh la bawak balik stroller baru nie skali ..
hurm .. nampak gayanye .. stroller lame
terpaksalah di tinggalkan di Putrajaya ..
ini bermakna .. Alif ade 2 stroller ..
hurm .. beruntungnye anak ibu sorang nie yer ..
kecik2 lagi ibu & ayah dah berhabisan utk die ..
alangkah bestnye kalo zaman aku kecik2 dulu
pun dapat benda2 camnie .. :)

1 comment:

  1. sangat untung bb neh...
    hehehe

    ReplyDelete